dijous, 4 de desembre del 2008

Itinerànnia


Ahir dijous va tenir lloc la presentació d'Itinerànnia, una xarxa de senders de més de 2.500 quilòmetres que recupera les antigues vies de comunicació entre els pobles per poder arribar a qualsevol racó i qualsevol petit indret. Aquesta xarxa del que en formen part tres comarques Ripollès, Garrotxa i l'Alt Empordà ens permet caminar dels Pirineus fins al mar i del mar fins als Pirineus.
Editorial Alpina i Geoestel realitzaran la cartografia 1:50.00 de les tres zones. S'ha posat a la venda el primer mapa de la col·lecció que correspon a la Garrotxa. El mapa detalla tota la xarxa de senders, la ubicació exacte dels pals senyalitzadors, i tots els recursos turístics de la comarca.
Ben aviat presentarem el nou mapa i us en tindrem informats.

2 comentaris:

francesc boada ha dit...

Com a gerent de Geoestel, vull manifestar la nostra satisfacció de poder col.laborar com a coeditors dels mapes del projecte ITINERÀNNIA. Per la solidesa i rigor del projecte mateix, per la implicació de tres comarques en una mateixa idea i per la participació combinada de l'administració pública i la iniciativa privada que malda pel desenvolupament d'un turisme sostenible de muntanya i de natura.

Heidelgun ha dit...

Felicitats per aquesta iniciativa que de segur tindrà força èxit encara que sigui una escala més turística que excursionista.